Babe Rexha werkt samen met Dolly Parton voor ‘Season’

Foto: Bebe Rexta/YouTube

Babe Rexha geniet van haar tijd in Dollywood, vooral na haar samenwerking met een van haar idolen, Dolly Parton, voor haar nieuwe album. schat, ga er nu uit. Rexha vertelt MENSEN hoe het was om te werken met haar jeugdinspiratiebron Parton (“Ik groeide op terwijl ik naar haar luisterde”) tijdens het filmen van hun videoclips voor hun nieuwste single en samenwerking, “het seizoen” “Het was zo’n geweldige ervaring om in haar aanwezigheid te zijn – en ze zag er hoe dan ook zo goed uit. Ze had hoge hakken van 15 cm en een korset. Haar tieten waren hoog. Ik had zoiets van ‘Meisje, je staat in brand”, zei Rex mensen. “Het was een eer om bij hem in de buurt te zijn.” In de muziekvideo in zwart-witstijl zijn de twee te zien in bijpassende outfits, natuurlijk een korset voor Parton. Hun gecombineerde stijlen brachten Parton echter op ideeën. “[Parton] Hij maakte me aan het lachen toen we de videoclip opnamen, en hij is zo’n fijne persoon om mee om te gaan’, legt Rexha uit. “Ze had zoiets van: ‘Ik hou van je. Ik ga je adopteren.’ Ik heb zoiets van: ‘Oké, je zei het waar mijn hele team bij was, dus ik heb het bonnetje.'” Zie Babe Rexha Hieronder staat de nieuwste video van Babe Parton.

Leave a Comment