Christina Applegate gaat niet meer op camera

zei Christina Applegate Vanity Fair In een recent interview dat Netflix geen plannen heeft om na het laatste seizoen weer voor de camera op te treden dood voor mij. “Pingpong is veel leuker als de ander net zo goed is als jij”, zei Applegate over hem. dood voor mij Met Linda Cardellini in de hoofdrol. “Ik ga waarschijnlijk nooit meer voor de camera werken, maar ik ben zo blij dat ik uitging met iemand die tot nu toe de beste actrice van mijn leven is, zo niet de beste persoon die ik ooit ben geweest. Applegate werd gediagnosticeerd met multiple sclerose tijdens het filmen van het derde en laatste seizoen van de show in 2021. York. keer De diagnose tijdens de productie. “Ik zei nee. We gaan het doen, maar we gaan het doen op mijn voorwaarden.'” Zei Applegate Vanity Fair Hoewel ze niet voor de camera zal werken, staat ze open voor voice-overacteren. ‘Ik kan me niet voorstellen dat ik nu ga zitten. Het is een progressieve ziekte. Ik weet niet of ik slecht zal zijn. Ik kan voice-overs doen omdat ik mijn gezin moet onderhouden en mijn hersenen aan het werk moet houden, ‘zei hij.

Leave a Comment