Dianna Agron spreekt Taylor Swift ’22’-geruchten toe

vrienden
Foto-illustratie: Gier. Foto: Getty Images

voetbal liefhebber Tim Teboog Schreeuwen, huilen en overgeven. In een nieuw interview met dr De rollende stenende voormalige Kop opk Dianna Agron eindelijk aangesproken Zij zijn Taylor Swift-dating – “Gaylor,” “SwiftGrown”, enz. — klacht. Toen de interviewer haar vertelde dat ze “inspirerende muziek” maakte, verwijzend naar Swift’s nummer “22” uit 2012 (zoals Agron werd genoemd in de liner notes), antwoordde ze: “Ik? Oh, als!” Agron legde uit: “Het gaat meer om vriendschap dan om muzikale inspiratie. Maar ik zou niet degene zijn die ernaar zou vragen. Ik kan het niet claimen!” Terwijl het gesprek over de bijzonderheden voortduurde, werd Agron gevraagd wat hij vond van mediaverzending en Swifts vriendschap. Kop op De ster reageerde met de interviewer die zei dat ze het meenden verstuurd, Zoals een potentiële geheime romance – zoals, weet je, die tussen Fabrey, Quinn Fabrey en Rachel Berry. ‘Het is heel interessant,’ zei Agron voorzichtig. ‘Ik… ik bedoel, ik heb zoveel verhalen over mijn datingleven wild Onwaar.” Toen beëindigde Egrons antwoord, wat meer mysterie aan het misschien nooit eindigende debat toevoegde: “Het is grappig.” Is het grappig?! Als iemand erachter komt Koekjes lachend

Leave a Comment