Goldie Hawn heeft er spijt van dat ze haar Oscar niet persoonlijk heeft aangenomen

Foto: Axel/Bauer-Griffin/FilmMagic

Niemand had gedacht dat Goldie Hawn in 1970 zou winnen voor beste vrouwelijke bijrol cactus bloem – Goldie Hawn tenslotte. Hij had de show niet eens gezien, dus hij maakte zich zorgen of hij een potentiële winnaar zou worden. “Ik was vergeten dat het die avond op televisie was”, zei hij diversiteit. “Toen werd ik rond 4 uur wakker van een telefoontje. En het was een menselijke stem en hij zei: ‘Hé, gefeliciteerd, je hebt het.’ ‘Wat heb ik?’ ‘Je hebt de Academy Award voor beste vrouwelijke bijrol gewonnen.’

Hahn zag zijn Oscar niet echt winnen totdat de presentator van dit jaar, Jimmy Kimmel, hem maakte. Het paar was op weg naar een feest toen Kimmel haar neerzette om de beelden te bekijken. “Hij zei: ‘Heb je ooit het gedeelte gezien waarin Fred Astaire je aankondigt?’ En ik zei: ‘Fred Astaire?!’ Hij is mijn idool”, zei hij. ‘En ik wist niet dat hij degene was die mijn naam aankondigde. Ik was zo emotioneel toen ik het eindelijk zag.” Hahn zei dat hij de begrafenis niet kon bijwonen, omdat hij aan het filmen was Er zit een meisje in mijn soep In Londen dan. “Ik droeg nooit kleren. Ik zou de prijs nooit in ontvangst kunnen nemen’, zei hij. ‘Ik heb er spijt van. Het is iets waar ik nu op terugkijk en denk: ‘Dat zou geweldig zijn geweest.’

Leave a Comment