‘Ik wil naar huis’

Foto: Chad Kirkland/Bravo/NBCU Photo Bank via Getty Images

Zoals we al vermoedden, was naar de gevangenis gaan niet zo’n sjah-doolhof voor Jane Shah. Een journaalboeking plaatsen op zijn InstagramDe De echte huisvrouwen van Salt Lake City De ster deelde zijn herinneringen aan 17 februari, de dag dat hij zich overgaf aan een gevangenisstraf van 78 maanden wegens samenzwering om draadfraude te plegen in een telemarketingzwendel die voornamelijk gericht was op senioren. A kopiëren De inzending is geüpload op Shah’s Instagram, samen met een video Haar man las voor.

Shah beschreef een “angstaanval” en huilen tijdens een FaceTime-gesprek met haar oudste zoon, Sharif Jr., op weg naar Bryan Federal Prison Camp. Toen het tijd was om persoonlijk afscheid te nemen van haar man en hun jonge zoon Omar, zei ze dat ze een “stille drang” voelde van agenten om zich te haasten. Hij beweerde dat een officier hem niet toestond zijn vrijlatingsplan, contactenlijst, koran of rijbewijs in zijn tas met essentiële zaken te stoppen. Vooral het verlies van haar contactenlijst gaf haar het gevoel “meteen geïsoleerd” omdat ze niet de “mentale bandbreedte” had om ieders e-mails, adressen en telefoonnummers te onthouden. Na nog een aantal beschrijvingen van betraande knuffels en kusjes, herinnerde Shah zich dat ze haar hele lichaam “verdoofd” voelde toen ze zich omdraaide om tegen haar familie te blaffen. “Ik ben erg bang. Ik voel me lichamelijk ziek”, schreef hij. “Ik heb het gevoel dat ik hier niet thuishoor. Ik dacht dat ik het kon, maar ik besloot dat ik het niet kon. Ik wil nu naar huis, maar ik weet dat het onmogelijk is. Help alsjeblieft ik, Allah, doe

Coach Sharif Shah voegde in zijn video toe dat zijn vrouw in de afgelopen 19 dagen vier boeken “van kaft tot kaft” heeft gelezen, boekverslagen heeft geschreven, een baan in het kamp heeft gekregen en een nieuwe taal is gaan leren. Nou, we herinneren ons de begindagen van de pandemie toen iedereen dacht dat ze wat nieuwe vaardigheden moesten leren… Voor Shah denken we dat het gewoon een ander soort lockdown is.

Leave a Comment