Jenna Ortega op Fauteuil Expert Podcast Talk ‘Woensdag’

Jenna Ortega zal de scripts zien branden.
Foto: Vlad Ciopla/Netflix

Terwijl Jenna Ortega een diepe duik neemt achter de schermen van Netflix op woensdag, wordt het duidelijk dat de productie meer maandag-achtig is geworden. tijdens een optreden De Fauteuil Expert PodcastOrtega besprak hoe hij verschillende wijzigingen in het script had aangebracht op woensdag Om de authenticiteit van zijn karakter te beschermen. Terwijl gastheer Dax Shepard haar prestaties en de complexiteit van het personage prees, onthulde Ortega hoe ze betrokken was bij de productie van woensdag en veranderingen op de set. “Alles wat hij deed, alles wat ik moest doen, klopte helemaal niet met zijn karakter”, zei Ortega. “Het had geen zin dat ze een liefdesdriehoek had. Er was een lijn, deze jurk die ze naar het schoolfeest moet dragen en ze zei:” Oh, mijn God, ik vind dit geweldig. Oh, ik kan niet geloven dat ik gewoon zei dat.’ Ik haat mezelf letterlijk.’ En ik moest gaan, ‘Nee, dat kan niet.'” Ze merkte op dat ze de specifieke keuze had gemaakt om haar eigen dans te choreograferen nadat ze erachter kwam dat de schrijvers in plaats daarvan een flashmob-scène hadden geschreven. “Ik denk niet dat ik ooit heb gedaan. moest op de set stappen zoals ik deed. Ik heb nooit op die manier hoeven stappen. op woensdag Omdat het zo gemakkelijk is om in die categorie te vallen, vooral met shows als deze.”

Naarmate de productie vorderde, werd hij woensdag steeds defensiever, zo erg zelfs dat hij zijn gedrag zelfs “bijna onprofessioneel” noemde omdat hij andere keuzes maakte dan in het script stond. “Er waren tijden op die set dat ik in zekere zin bijna onprofessioneel werd, waarop ik gewoon van lijn begon te veranderen. De scriptsupervisor dacht dat ik ergens mee bezig was, en dan zou ik met de schrijvers moeten gaan zitten en ze zouden zeggen: ‘Wacht, wat is er met de scène gebeurd?”, Legde ze uit. Ga maar eens uitleggen waarom ik bepaalde dingen niet kon doen. ‘, Zei ze. ‘Ik werd heel, heel beschermend tegen haar, maar je kunt geen verhaal leiden en geen druk uitoefenen, want dan is het saai en vindt niemand je leuk.’

Ortega besprak ook de stressvolle tijdlijn van de productie die uit vele dagen van 12-14 uur bestond; Hij voltooide de opnames van de show in september in Roemenië voordat de show in november in première ging. Hiervan deelde hij dat hij meer dan 200 regels ADR (Automated Dialogue Replacement) had, terwijl zijn medespelers ongeveer 10 regels dialoog hadden om opnieuw op te nemen tussen september en november. Vulture heeft contact opgenomen met Netflix voor commentaar op de verandering van Ortega. op woensdag Verlengd voor nog een seizoen bij Ortega uitvoerend productZodat ze meer kan vertellen over hoe ze haar personage (de heks) kan creëren.

Leave a Comment