Samenvatting van The Real Housewives of New Jersey, seizoen 13, aflevering 5

Foto: Gier; Foto: Bravo

Ik zweer bij het jaar 2023 dat het gezicht van Jane Fonda vrij is van rimpels die iemand bij Bravo kent van het beruchte Eileen Davidson Accord. Voor degenen die nieuw zijn bij het Real Housewives Institute, dit is een statuten die zegt dat we nieuwe vrouwen pas beoordelen als hun vijfde aflevering is uitgezonden om ze een beetje uitstel te geven. Welnu, de EDA is officieel voorbij en Bravo trakteerde ons op een aflevering die begon met een paar diepe duiken in Rachel en Danielle, de twee nieuwe meisjes, en een feestje in het huis van Jennifer Fessler, die technisch gezien voor de EDA terecht kan staan. klaar Hij is niet fulltime, maar heeft tot nu toe niet echt een deuk gemaakt.

Wat mijn oordeel betreft, ik sta tussen hen beiden in. weet je waarom Omdat ze er grappig uitzien. Deze show ontbreekt al een tijdje, iemand die extra wil zijn op Instagram en er dan om wil lachen met al zijn vrienden. Ik kan het niet uitleggen, maar ik vind Daniels extra-heid op de een of andere manier geruststellend. Zoals, ja, misschien probeert ze te hard en heeft ze echt dorst omdat ze wil dat iedereen het naar zijn zin heeft en met elkaar overweg kan. Ik vind het geweldig voor haar, net zoals ik de vorige aflevering geweldig vond, toen ze voor zichzelf opkwam tegen Jackie. Daniël lijkt perfect Jersey En Jersey-meisje. Zij is het soort vrouw die in staat zijn om te Maar kies er niet voor om te vechten.

Danielle is een vrouw die haar dochter Valentine Lauren heeft genoemd alsof ze al wil dat haar dochter een sterretje wordt of de top .00001 procent van Only Fans, wat dan ook. Op een gegeven moment zegt hij tenminste tegen Valentina dat ze geen twee vriendjes kan hebben omdat ze pas vijf is. Dan zegt zijn zoon Dominic: “Ze zijn sowieso ver buiten je bereik.” Ik bedoel, ik hou van deze gekke, onvoorspelbare baby’s, en ik zal gratis babysitten wanneer ze me nodig hebben (en ik woon in New Jersey).

Danielle gaf niet alleen een feest van een miljoen dollar voor de 5e verjaardag van haar dochter, ze choreografeerde ook de entree van haar dochter op het feest. Ik zou het zo erg vinden op bijna elke andere Housewives-show in het bekende universum, maar Danielle is zo opgewonden dat ik haar er niet eens de schuld van kan geven. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Wat Rachel betreft, ik ben verliefd op de hele Fuda-clan – behalve op haar man, die de gevangenis in moet voor zijn misdaden tegen de Amerikaanse snor. Maar toch horen we over John en zijn zoon Jayden en hoe hij hem moest opvoeden zonder zijn moeder. Ik wil gewoon huilen en ze knuffelen en in het geheim alle scheermessen uit hun kamers gooien zodat hij het kan uitschakelen.

Rachel heeft uitgebreide familie in haar huis aan de Jersey Shore, dat er zo geïsoleerd en desolaat uitziet dat het lijkt op het eerste gebouw dat op een stortplaats is gebouwd. Haar joodse moeder en Italiaanse vader zijn er, maar ook haar grootmoeder Anna, die alle andere vrouwen in deze show in stukken zou snijden, en ik denk dat we een geheel kunnen maken. Echte huisvrouwen van bejaardentehuis Shady Pines Rond hem. Hij nodigde ook zijn broer Eric uit bij hem thuis. Ik kan het niet bewijzen, maar ik denk dat Johnny, Alexia en Marisol homo zijn RHOM En Eric is precies dezelfde persoon. Ik denk dat hij een vrouw en kinderen heeft in New Jersey en vervolgens een geheim homoleven leidt in Miami. Een constante? Huisvrouwen overal.

De grote rode vlag die ik krijg van een van deze twee gaat over Danielle en haar relatie met haar broer. En hoe zit het met deze vrouwen en hun broers en zussen? Teresa en Joe praten niet, Jackie en haar zus (voor zover ik weet) praten niet, Daniel en Brother zijn het oneens, en om terug in de tijdmachine te komen, wed ik dat Dina en Carolyn Manzo dat niet hebben gedaan. uitgewisseld kerstkaarten in een decennium. Wat is er aan de hand met die rare tweeling uit dat ene seizoen? Denk je dat ze nog steeds met elkaar praten? Wat ik echter wil zeggen is dat er meer aan het verhaal moet zijn dan alleen het feit dat Daniel haar blokkeerde op insta en zij hem ervan weerhield met haar te trouwen. Ik heb zijn vrouw volgend seizoen nodig, en we kunnen het minidrama de komende tien jaar uitpakken. Ja, laten we het doen.

Wat Zenoff betreft, ik hou van haar zoals ik van Theodore hou Chipmunks. Als Alvin cool was en Simon Smart er een was, dan was Theodore, laten we zeggen, fijnproever. Als iemand die met smaak eet, vind ik het heerlijk om in de buurt van Jenoff te zijn en haar enige eigenaardigheid is dat ze haar klodder graag propt met alles wat voor haar ligt. Mozzarella op een Mozzarellafeestje? Zenf is helemaal voorbij. Er staan ​​mensen op; Wat gaat hij serveren? Gebraden Kip En Koekjes. Dat is mijn soort meisje.

Ik denk echter niet dat Zenoff van deze wereld is, zoals ik graag zeg. De grootste fout die hij maakt, is wanneer hij iedereen uitnodigt. “Alle partijen zitten vol vergif”, zegt hij. Hij gaat een leuk feest geven. Niemand gaat schreeuwen, en ze gaan samenkomen en plezier hebben en kip en wafels eten en elkaars haar vlechten en praten. Amerikaans idool. Weet hij voor welke show hij zich heeft aangemeld? Zo rollen we hier niet. Het is alsof je bij SoulCycle opdaagt en zegt: “Jullie fietsen allemaal ergens heel hard en heel snel. Waarom vertraag je niet en eet je die enorme kalkoenpoot op die ik je uit de Middeleeuwen heb meegebracht.”

Nu we op het feest van Jennifer zijn, denk ik dat we het moeten hebben over Margaret en Jennifer, die allebei helemaal uit hun dak gaan. Het spijt me, maar ik noem het voor Jane. De inhoud van het gevecht doet er niet echt toe; Deze twee haten elkaar gewoon. Ik bedoel, dat is het. Natuurlijk, Jane is misschien boos omdat Marge vorig seizoen Bill’s bedrog ter sprake bracht, maar zoals de montage laat zien, hebben de twee ruzie sinds de aankoop in Louisiana.

Ja, Marge verliest het, en ze gaan heel snel onder de gordel, zoals ze allebei altijd doen. Nu, Marge beëindigt dit door Jane een “verdomde idioot” te noemen, maar ik moet zeggen, ik geef Marge deze ronde van beledigingen. Als Jane zegt: “Ik heb een gezin, en dat is iets waarvan je niet weet hoe het is.” Dit is een bijzonder lage klap voor Marge, omdat Jane weet dat niet iedereen in haar familie haar nog steeds spreekt vanwege de manier waarop haar eerste huwelijk eindigde.

Nou, zeggen de kinderen, Jane snuffelt rond en komt erachter, als Marge terugkomt: ‘Vertel me wat ik heb. Een goed huwelijk, verdomde idioot! Nou, ik denk niet dat we de naamgever uiteindelijk nodig hadden, maar het is een geweldig ding. Marge volgt dit op door Jane een “verspreide kleine junkie” te noemen, wat perfect is. Print het uit. Zet het op t-shirts, zet het op mokken, zet het op keukengereihouders, zet het op draagtassen. Ik zal ze allemaal kopen. Jane komt later terug naar Marge en zegt dat ze eruitziet als “Kozak met een pruik”, wat me hardop aan het lachen maakte, maar het was duidelijk geschreven op Jane’s rit naar huis, waar ze er een miljoen keer over heeft gevochten in haar hoofd.

Vrouwen zijn geschokt door dit gedrag, en ik weet dat ik er luchtig over doe, maar als ik erbij was, zou ik ook geschokt zijn. Jenoff staat eindelijk op en probeert het te stoppen door Jen eraf te gooien en Teresa vertrekt met haar. Deze groep heeft geen behoefte aan nog een vrouw met zaken; Het enige wat ze nodig hebben is een leraar van de derde klas. Ze hebben iemand nodig die de schreeuwende, verwende idioten kan beheersen en ze iets kan leren. Kunnen we voor volgend seizoen een leraar van de derde klas krijgen van Franklin Lake Elementary?

(Zeg niet dat ik dit ooit heb gezegd, maar ik moest echt lachen toen Jenoff zei dat ze moesten ophouden met schreeuwen omdat ze niet is zoals Teresa; ze heeft buren. Teresa antwoordt: “Ik ben op zes hectare. Hoeveel van jullie zijn daar?” Wacht, dames. (Heb je net niet besproken hoe opscheppen en alleen rapporteren twee verschillende dingen zijn?)

De volgende keer dat we de vrouwen samen zien, is het op Valentina’s verjaardagsfeestje. Danielle nodigde maar één ‘kant’ uit, dus zij, Rachel, Jennifer en Teresa. Het feest ziet er leuk en gek uit, en ik wil er met mijn ogen naar rollen, maar al deze kleine kinderen verliezen hun shit over Barbies en krijgen roze extensions in hun haar en hebben hun eigen kleine glamourteam. Wacht, is dit zoals Housewives Camp? Is het een soort instinct?

Maar het einde van de aflevering is een van de gekste dingen die ik ooit heb gezien. Het zijn eigenlijk Teresa en Jennifer die ze allebei hard verkopen waarom ze zich bij hun “kant” zouden moeten aansluiten. Marge is verschrikkelijk, vertrouw haar niet. Dolores en Jennifer hebben een ‘geschiedenis’ die ze aan iedereen wil vertellen. Deze twee weten dat ze elkaars enige bondgenoten zijn, en als ze willen rondhangen, krijgen ze misschien wat nieuwe leden in hun kleine bende. Ik denk echter niet dat Daniel en Rachel erin zullen trappen. Ze zijn allebei erg grappig.

Leave a Comment