Taylor Swift ‘Talk Now’ opnieuw opnemen: releasedatum, details

Foto: Terrence Rushin/TAS23/Getty Images voor TAS Rights Management

Taylor Swift zwijgt misschien over die Matty Healy-geruchten, maar als het om haar volgende album gaat, is ze eindelijk klaar. vertel het me nu. Tijdens de eerste Nashville-stop van haar Eras-tournee op 5 mei, Swift gelukkig aankondiging Dat hij een verrassing heeft voorbereid. ‘In plaats van dat ik erover praat, dacht ik dat ik het je zou laten zien,’ zei ze. Gejuich van het publiek, terug naar het Nissan-stadion scherm Dat bevestigd Spreek nu (Taylor’s red) vervalt vanaf 7 juli Vinyl-, cd-, cassette- en digitale edities zijn nu beschikbaar voor pre-order

Swift deelde later het nieuws voor alle Swifties thuis op TwitterVoegt eraan toe dat het opnieuw opgenomen album zes niet eerder uitgebrachte nummers uit de kluis zal bevatten. vertel het me nu Tussen de leeftijd van 18 en 20 jaar was Swift volledig zelfbeheersing en het heeft een speciale persoonlijke betekenis voor haar. “Ik heb dit album altijd als mijn album gezien, en de brok in mijn keel breidt zich uit tot een trillende stem terwijl ik het zeg. Dankzij jullie, beste lezers, zal het eindelijk gebeuren”, schreef hij. “Met jullie vertrouwen in mij beschouw ik deze muziek als het beste wat ik ooit heb gedaan.”

Leave a Comment